fredag 5 augusti 2016

Den som spar.....

Titta vad man kan hitta när man städar ur alla skåp och lådor i köket. En stor påse pepparkaksdumle!! Passar alldeles utmärkt nu när det börjar bli lite kyligare.

Har dessutom några veckor på mig att äta upp den, inte för att det kommer bli några problem med det, men trodde sista förbrukningsdatumet passerat, fast det visade sig att den håller enda till sista augusti. Toppen!!


Nu är min semester slut, bara en helg som återstår innan vardagen tar vid igen. Ser framemot hösten/vintern och framförallt julen. Ska bli spännande att se årets julsortiment, konserter, marknader, musik, filmer mm som kommer.

Som vanligt får jag väl ett enormt habegär och vill ha allt, precis allt som kommer i julväg. Inställningen inför varje år är att jag har allt jag behöver till jul dvs dekorationer, pynt, ljusstakar, pyssel osv, det finns dessutom ingen plats för fler saker. Därför behöver jag inte komplettera eller köpa något alls.

Himla bra för spargrisen, tänk vad mycket jag kommer spara denna jul, tänker jag. Sen börjar det!! Ser alla julsaker som finns i butikerna och vad bloggare lägger upp på sina sidor och det enda som flyger genom mitt huvud är......åååååå vad fint, vill ha NUUU!!!!

Japp, det slutar alltid likadant varje jul, jag har köpt en himla massa saker med ursäkter som, "-ja, men den var ju så fin, snygg, söt, gullig", "-ja, men det kan va bra att ha!"

Fler än jag som har såna "problem"???

1 kommentar:

  1. Det låter väldigt välbekant, haha! Men i år ska jag - återigen - göra mitt bästa för att hålla i pengarna:) Men man vill ju ha allt juligt....

    SvaraRadera