torsdag 11 augusti 2016

Gör din egen jultröja - Panduro hobby

Än dröjer det innan jultröjorna börjar dyka upp i butikerna. Det brukar finnas något till alla med många olika alternativ beroende på hur mycket man vill eller vågar ta ut svängarna när de gäller jultröjor.

I år har Panduro hobby hängt på trenden med jultröjor och lanserar ett dekorations kit till att kunna designa sin egen jultröja.  Leta fram någon avlagd tröja som inte används längre och dekorera den med det som medföljer. Det ingår alltså ingen tröja, utan bara lösa delar som man kan sy eller limma ihop som man önskar. En kul grej som sätter i gång fantasin och kreativiteten.

 
Panduro hobby har börjat få in en del julsaker i sitt sortiment på hemsidan. Längtar till oktober/november när jag kan börja julpyssla och pynta hemma. Hittade några saker som jag gillade, tex frostkulorna, den lilla bilen som man kan sätta i ett vinterlandskap eller klädnyporna som jag gärna vill ha att dekorera julklappar och annat kul med.
 
Så ett tips till alla som gillar att pyssla, håll utkik på Panduros sida för det kommer dyka upp många fler roliga saker att kunna pyssla/pynta med under julen.
 
Alla bilder från Panduro hobby
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar