Förresten ni vet väl att ischoklad klarar sig minst 4 veckor i kylskåpet, om man förvarar dem i en låda med lock. De går dessutom att frysa om man hellre vill det. Hur bra är inte det!
ISCHOKLAD MED SMAK
ca 30 st
Ingredienser:
150 gr choklad, ljus eller mörk
100 gr kokosfett
100 gr kokosfett
Smaksättningar (välj en av nedanstående smaksättningar):
Rivet skal av en apelsin
Rivet skal av en citron eller lime
1/2 tsk kardemumma
1/2 tsk kanel
1/2 tsk pepparkakskrydda
1 tsk konjak eller rom
Några droppar pepparmintsarom
Gör så här:
Smält chokladen och kokosfettet i en kastrull på låg värme, rör tills allt har smält.
Smaksätt med din favorit och rör om ordentligt. Häll upp i ischokladformar och ställ i kylskåpet för att stelna. Förvaras i kylskåpet. Går utmärkt att frysa in.
Smält chokladen och kokosfettet i en kastrull på låg värme, rör tills allt har smält.
Smaksätt med din favorit och rör om ordentligt. Häll upp i ischokladformar och ställ i kylskåpet för att stelna. Förvaras i kylskåpet. Går utmärkt att frysa in.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar