måndag 19 september 2016

Julinspiration från Blomsterlandet

Inför jul, närmare bestämt i november, kommer Blomsterlandet ut med en del inredningsaccessoarer förutom alla fantastiska blommor som finns till jul.


Så här skriver Blomsterlandet angående att skapa julstämning i år:

Julen är en tid för avkoppling och umgänge med nära och kära. Skapa den rätta julstämningen med hjälp av julens växter, julpynt och några enkla knep för hemmet i god tid innan jultomten kommer.

Tradition är det första vi tänker på när vi talar om julen. Skapa en personlig jul med egna traditioner genom att blanda nya idéer med några av dina egna.

Växter, material och färger till julenFör att skapa känslan av en klassisk jul som andas trenderna för 2016, är basen i inredningen gröna och gråa färger, slitna toner, samt metaller som zink och mässing. Låt julens växter som t.ex. orkidé, julros och rumsgran bilda gröna blickfång, förstärka julkänslan.

Ljus och belysning i fokusNär vi går in i en period där det blir mörkare, skapar ljus av olika slag en varm och mysig stämning. De levande ljusen värmer och sätter färg på tillvaron, men även batteridriven belysning får julen att skimra.
– Ljus är ett fantastiskt sätt att komma i julstämning. Lampor och ljus av olika slag fungerar både som belysning till julpyntningen eller inredningen. Man kan ha ljus nästan överallt, på julbordet, i kransar och julgranar både utomhus och inne i värmen, säger Ulrika Landström, inköpschef interiör, Blomsterlandet.

 
 
 
Alla bilder från Blomsterlandet

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar