fredag 23 september 2016

Kaffeadventskalender (alt 2)

Företaget som ligger bakom teadventskalendern kommer i år även ut med en kaffeadventskalender till alla kaffeälskare. Kalendern kan beställas from i morgon (24/9) antingen på naboinsweden.se eller på teadventskalendern.se . Beställer man i helgen dvs 24-25 sept, så får man 15% rabatt. Man kan alltså beställa både kaffe och teadventskalendern på samma gång och få rabatt. Hur bra låter inte det!

 
I kalendern finns 24 st olika sorter bryggmalet kaffe. 6 av de 24 kaffesorterna är ekologiska/krav/fairtrade i år, men deras mål är att alla 24 kaffesorterna ska vara det i framtiden. Kaffesorterna varierar allt från mörkrost, syrligt, mustigt till friskt och så finns det några smaksatta varianter som tex. kaffe med apelsinchoklad eller smörkola.

I varje kaffepåse finns det 21 gram bryggmalet kaffe, det räcker till 3 koppar som du brygger antingen i din kaffebryggare eller som droppkaffe. I kalendern finns även ett litet häfte med information om varje kaffesort och hur du brygger det bäst. Kaffeadventskalendern innehåller 504 gram bryggmalet kaffe.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar