söndag 16 oktober 2016

Adventskalendrar för barn - del 1

Finns så många olika adventskalendrar till både barn och vuxna, så jag tänkte visa ett urval, av de många olika varianter som finns, i flera inlägg, där jag kategoriserar dem lite efter innehåll. Börjar med adventskalendrar med böcker för barn. Dessa adventskalendrar hittar du bl.a. på adlibris.com, bokus.se och bamba.se
Adventskalender Disney

Den här adventskalendern innehåller 24 luckor med olika miniböcker från Disney inuti. En ny bok för varje dag ända fram till julafton! Möt bl.a. Askungen, Robin Hood, Hitta Nemo, Dumbo, Kalle Anka, Musse Pigg och många fler.
Från 3 år.


Adventskalender Bamse

Den här adventskalendern innehåller 24 luckor med olika Bamse miniböcker inuti. En ny bok för varje dag ända fram till julafton!
Från 3 år.Pixi Adventskalender

Här har vi samlat 24 härliga Pixiböcker i en rolig julkalender. Bakom luckorna hittar du berättelser om julen, klassiska sagor, vardagsberättelser och mycket mer. Vänta in julen med bl.a Pelle Svanslös, Bo, Viggo, Jättemyrsloken, Julia. De flesta böcker är sagor, men några är också pysselböcker.
Ålder: 3-6 år.Mamma Mu och Kråkans adventskalender

24 luckor med överraskningar från Mamma Mu och Kråkan! Pysselböcker, pussel, figurark, målarböcker, serieböcker, sångbok och mycket mer.
Ålder: 3-6 år


Adventsbok 2016: En förtrollad jul

För femte året i rad kommer adventsboken alla längtar efter - en högläsningsbok i 24 kapitel som räknar ner till julafton. När Yusuf flyttar hem till Martha ställs allt på ända. Först känns allt bara jobbigt, Yusuf är tyst och tråkig och håller sig mest bara för sig själv. Och när han stjäl Marthas hamster och tar med den ut i skogen tappar hon tålamodet helt. Han är nog faktiskt inte riktigt klok! Men allt förändras när Yusuf en dag övertalar Martha att följa med honom ut i skogen. Där väntar en magisk värld och ett uppdrag som bara de kan lösa.
Ålder: 3-6 år

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar