torsdag 13 oktober 2016

Årets glöggnyheter från Dufvenkrooks

Den 1 november släpper Dufvenkrooks Glögg tre nyheter på Systembolaget. De tre nyheterna finns endast i en begränsad upplaga om 5000 flaskor per sort och kommer finnas i systembolagets beställningssortiment. Det är endast i Alingsås, Falköping, Vara och Herrljungas butiker, nyheterna kommer finnas i det lokala sortimentet. Dufvenkrooks satsar i år på att bredda sortimentet med tre nyheter på Systembolaget som efterfrågats av konsumenterna.

Förutom glöggen lanseras även en alkoholfri julmust den 2 november på Systembolaget och kommer finnas i det i ordinarie alkoholfria säsongssortiment i ca 200 butiker i Sverige.

Bild från Dufvenkrook

Så här beskriver Dufvenkrook sina glöggnyheter:

Tidigare Dufvenkrooks Amore har förfinats och släpps nu som Dufvenkrooks Vanilj 15% med nytt utseende men med samma tydliga smak av finaste bourbon vanilj. Starkvinsglöggen doftar och smakar vanilj och har tydliga toner av de klassiska glöggkryddorna. Färgen är ljust gul och glöggen passar utmärkt att avnjutas i ett avecglas eller lätt uppvärmd.

Dufvenkrooks Hjortron är också efterfrågad av de trogna konsumenterna. Starkvinsglöggen relanseras för den svenska marknaden med ett förfinat recept och nytt utseende på flaskan. Dufvenkrooks Hjortron har även varit en storsäljare som lättvinsglögg i dagligvaruhandeln under flera år. Dufvenkrooks Hjortron doftar och har en fruktig smak av svenska hjortron och de traditionella glöggkryddorna. Glöggen passar bäst att drickas lätt uppvärmd.
 
Dufvenkrooks Julspecial är en spännande nyhet spetad med skotsk Singel Malt Whisky. Den har en gyllengul färg och mycket karaktär av whisky. Den säljs i en karaktäristisk whiskyflaska och avnjuts gärna i ett whiskyglas som den är eller lätt uppvärmd.

Bild från Dufvenkrook

Så här beskriver Dufvenkrook sin julmust:

Dufvenkrooks Julmust Halvtorr är mindre söt än traditionell julmust och har en balanserad smak av humle och den klassiska julmustsmaken. Den passar utmärkt till julbordet och är ett bra alternativ i stället för julölen. Dufvenkrooks Julmust Halvtorr smakar bäst i ett kupat vin- eller ölglas. Färgen är mörkbrun, nästan svart med en fyllig skumkrona.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar