fredag 21 oktober 2016

Ännu en nyhet från Blossa - Blossa vinteräpple

En alkoholfri glögg med smaken vinteräpple kommer Blossa att släppa. Vart och när denna nyhet kommer att dyka upp finns inte att hitta eller läsa nånstans, inte som jag hittat åtminstone.

Informationen som släppts är följande: Blossa Vinteräpple är alkoholfri och gjord på äppelmust från Kivik. Smaker av kanel, ingefära och råsocker. Blossa alkoholfri glögg är inspirerad av Blossas klassiska glöggrecept från slutet av 1800-talet. Vin från syd Europa avalkoholiseras skonsamt och blandas med vindruvor och klassiska glöggkryddor, som ger en rik arom och smak. Fruktig doft med toner av kardemumma. Smaken är söt med inslag av nejlika och kardemumma.

Tycker det låter som en riktigt god glögg, helt i min smak. Sen det jag är allra mest intresserad av och föll som en fura för, utseendet på flaskan. Åh så snygg, vintrig, julig och alldeles underbar. Måste bara ha den flaskan. Kommer passa perfekt på glöggmingel, adventsfika, julbord och som gåbortpresent eller julklapp. Så nu gäller det att hålla ögonen öppna som man vet vart och när man kan hitta denna goding.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar