söndag 9 oktober 2016

Underbar väldoft från Lush till jul

Att glida ner i ett väldoftande bad under kyliga vinterkvällar är alldeles underbart och välgörande för både kropp och själ. En lugn stund där man kan ligga och filosofera eller läsa alldeles för sig själv tycker jag är det bästa som finns, lägg till några tända ljus och ett glas med bubbel och min lycka är gjord. Lush sortiment är min absoluta favorit och brukar alltid inhandla någon badbomb, bubbelbit eller dyl. Kan även tipsa om att de brukar vara en mycket uppskattad julklapp.

Deras sortiment nu till jul går ju inte av för hackor eller vad sägs om "trollspöt" the magic of christmas där man kan vispa lite julmagi i badet eller Elf on the shelf som kommer göra din jul mer kul. Varför inte använda Santas belly, snowman, father christmas eller snow angel. Valmöjligheterna verkar oändliga och kommer göra julen alldeles, alldeles underbar och väldoftande i år.The magic of christmas

Vispa upp lite julmagi med denna värmande kanelstång. Full av värmande kanellöv och rättvisemärkt, ekologisk kryddnejlika som stimulerar huden och får fart på cirkulationen. Trolla bort vinterkylan genom att hålla denna kryddiga bubbelstång under rinnande vatten och sjunk ned under ett täcke av varma mandelbubblor.
 
 
 
Ruby red slippers
 
Du behöver inte resa långt för att hitta din inre Dorothy. Smula din röda sko under rinnande vatten för att ge lite extra skimmer till din badstund, sjunk sedan ner i den kryddiga doften av nejlike-absolut. Med den hypnotiska effekten av tangerinolja och en lugnande dos av ros-absolut, kommer du att vara i det bubbliga landet Oz på nolltid.
 
 
 
 
 
 
 
Elf on the shelf
 
Möt Elf on The Shelf, en glad prick som är här för att göra din jul mer kul. Hen är full av syrlig, pigg grapefrukt och ingefärolja och det finns inget hen älskar mer än att dyka upp på oväntade ställen för att överraska intet ont anande duschbesökare. Bara bygg ihop din egen julnisse och gör julen roligare genom att låta hen gömma sig på olika platser i badrummet för vänner och familj att hitta - eller ta en 'elfie med!
Alla bilder och beskrivning kommer från Lush
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar