lördag 21 november 2015

Chokladbräck med jordnötssmör

Snabbt julgodis eller varför inte lördagsgodis att göra själv. Chokladbräck med jordnötssmörsmak, så enkelt och så otroligt gott. Bara smälta choklad och sen bred ut det på bakplåtspapper, låt det svalna i kylen, bryta i bitar och servera. Receptet går såklart att halvera om man inte vill göra så mycket.




CHOKLADBRÄCK MED JORDNÖTSSMÖR

Ingredienser:
200 g Mjölkchoklad
3 msk Jordnötssmör
 
Gör så här:
Lägg ett bakplåtspapper på en plåt. Smält chokladen och häll den på bakplåtspappret, bred ut i ett tunt lager. Smält jordnötssmöret i mikron och klicka ut det i den smälta chokladen. Drag försiktigt med en gaffel i jordnötssmöret så att chokladen blir marmorerad. Låt stelna helt i kylen och bryt sedan i bitar.


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar