måndag 16 november 2015

Pysselböcker till barn

Finns otroligt många jul pysselböcker till barn. Julklapp till kalendern eller strumpan, ett bra sätt för barnen att fördriva tiden i väntan på tomten.

Pysselböckerna hittar man i bokhandeln eller på nätet. Finns säkert i leksaksaffärer också.
Här kommer några förslag som jag hittade på Adlibris.com:


Barn 3-6 år
"Det här är en stämningsfull julpysselbok med över 800 klistermärken. Med den här boken kommer ditt barn att få fullt upp med roliga uppgifter som till exempel att fylla tomtens säck med klappar, bygga tokiga snögubbar, dekorera en julgran, fylla nallebageriet med pepparkakor och mycket mer. Här finns också en julkalender där man sätter in ett nytt klistermärke varje dag."


Barn 6-9 år
"I tomtens verkstad finns det alltid mycket att stå i. I den här fina och välillustrerade pysselboken får man följa med i tomtens värld - fylld med nissar, klappar och massor av annat skoj. Boken innehåller massor av klistermärken som man kan fylla sidorna med!"


Barn 3-6 år
"Lilla julpysselboken är ett fint litet häfte med massor av tidsfördriv i väntan på att tomten ska komma. Hitta vägen genom julgranslabyrinten, lös snögubbe-sudokun och färglägg i vinterlandskapet. Massor av roliga och vintriga stickers att klistra in gör detta till en liten pysselpärla!"


Barn 6-9 år
"Klistra och färglägg, låt julens alla händelser komma till liv! Här finns, förutom en massa klistermärken, 24 bilder att färglägga och 12 bakgrunder att dekorera. Gör precis som du vill eller följ exemplen längst bak i boken. När du är klar med en bild kan du dra loss den och sätta upp den på väggen i ditt rum, eller ge bort den i present."

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar